Manifestările de Bobotează din Fetești se suspendă anul acesta din cauza măsurilor pentru prevenirea răspândirii COVID-19

„Botezul” cailor și competițiile sportive devenite tradiție la Fetești de Bobotează, se suspendă anul acesta. FOTO arhiva Primăria Fetești

Manifestările publice de Bobotează, printre care se numără „Botezul” cailor și competițiile sportive devenite tradiție la Fetești, se suspendă anul acesta din cauza măsurilor luate la nivel național pentru prevenirea răspândirii virusului SARS CoV-2.

„Regretăm faptul că nu ne putem bucura, ca în fiecare an, de aceste frumoase obiceiuri și ne exprimăm dorința de a trece cu bine și cât mai repede peste această perioadă de grele încercări. Vă dorim sănătate multă și vă mulțumim pentru înțelegere!”, au transmis reprezentanții Primăriei Fetești.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*