O femeie a ajuns la spitalul din Țăndărei după ce s-a răsturnat cu mașina pe DN 2A

O femeie a ajuns la spitalul din Țăndărei după ce s-a răsturnat cu mașina pe DN 2A. FOTO: ISU Ialomița

O femeie de 65 de ani a ajuns la spital, marți, 18 aprilie, după ce s-a răsturnat cu mașina în zona Popasului Chirana.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, în cursul dimineții de marți, 18 aprilie, în jurul orei 08.00, două echipaje de salvatori de la Stația de pompieri Țăndărei, au intervenit la un accident rutier, produs pe DN 2A, în zona Popasului Chirana, în care a fost implicat un autoturism.

În urma evenimentului rutier a rezultat o victimă, o femeie în vârstă de aproximativ 65 de ani, care, după acordarea primului ajutor medical la locul evenimentului a fost transportată la Spitalul orășenesc Țăndărei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*