Locuitorii de pe mai multe străzi au rămas fără apă din cauza unei avarii RAJA în orașul Țăndărei, județul Ialomița

RAJA va efectua o lucrare. FOTO Cătălin SCHIPOR

Pentru remedierea unei avarii pe conducta de alimentare cu apă de pe strada Dorobanți, din orașul Țăndărei, județul Ialomița, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, miercuri, 03 iunie, în intervalul orar 11.00 – 15.00.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii de pe străzile: București, Oituz, Dorobanți, Teilor, Păcii. Strachina, Avalanșei și Spicului.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp”, au transmis reprezentanții RAJA SA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Ialomița NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*