Sucevean prins în trafic de polițiștii ialomițeni cu zeci de mii de pachete cu țigări de contrabandă

Țigări de contrabandă depistate în trafic de polițiștii din Fetești

Aproape 600.000 de țigarete netimbrate și fără documente de provenință au fost indisponibilizate de polițiștii ialomițeni în urma unui filtru rutier.

Potrivit IPJ Ialomița, polițiștii rutieri din Fetești, în cadrul unei acțiuni de prevenire a accidentelor rutiere produse pe fondul vitezei excesive, au oprit pentru control miercuri, 19 mai, pe raza municipiului Fetești, o autoutilitară condusă de un bărbat de 35 de ani, din județul Suceava.

În urma verificării autovehiculului, polițiștii au constatat că în habitaclu sunt cutii de carton și saci de plastic încărcați cu cartușe de țigări, provenite din contrabandă. În total au fost ridicate 589.580 de țigarete netimbrate, în vederea continuării cercetărilor.

Polițiștii au întocmit un dosar penal ca urmare a încălcării prevederilor Legii nr. 86/2006 privind Codul Vamal al României.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*