Misiunile jandarmilor ialomițeni la sfârșitul acestei săptămâni

Misiuni ale jandarmilor. FOTO Jandarmeria Ialomița

În acest final de săptămână, Inspectoratul de Jandarmi Județean Ialomița va suplimenta efectivele angrenate în misiuni, în vederea asigurării unui climat de ordine și siguranță la manifestările cu public numeros organizate pe raza județului.

Astfel, echipajele de jandarmi vor asigura măsuri de ordine și siguranță publică pe timpul desfăşurării următoarelor manifestări:

Sâmbătă, 06 aprilie,

începând cu ora 13.00, la parada moto Vlah Spirit, ce va avea loc în municipiul Slobozia și marchează începutul sezonului moto;

începând cu ora 17.00, la partida de fotbal dintre echipele ACS Recolta Gheorghe Doja și Gloria Băneasa, ce va avea loc pe stadionul din Gheorghe Doja.

Duminică, 07 aprilie, începând cu ora 12.00, la meciul de fotbal dintre echipele AFC Unirea Slobozia și FC Csickzereda Miercurea Ciuc, ce va avea loc pe stadionul ”1 Mai” din Slobozia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*