Radare în cascadă pe DN 2A, în județele Ialomița și Constanța  

Acțiune a Poliției Rutiere. FOTO IPJ Ialomița

O acțiune cu radare în cascadă a avut loc weekendul trecut pe DN 2A, în județele Constanța și Ialomița.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 27 ianuarie, polițiști din cadrul Serviciului Siguranță Rutieră Constanța și Serviciului Rutier Ialomița au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere, prin depistarea și sancționarea conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză.

Acțiunea s-a desfășurat pe D.N. 2A, în cele două județe, fiind amplasate radare în cascadă.

În urma neregulilor constatate, polițiștii constănțeni au aplicat 41 de sancțiunui contravenționale pentru nerespectarea normelor privind circulația pe drumurile publice, dintre care 29 pentru depășirea limitei legale de viteză.

Valoarea sancțiunilor contravenționale aplicate este de aproximativ 14.000 de lei.

Totodată, a fost reținut în vederea suspendării un permis de conducere și a fost retras un certificat de înmatriculare.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*