Incendiu de vegetație uscată, pe aproximativ 100 de hectare, în municipiul Fetești

Incendiu de vegetație uscată, pe aproximativ 100 de hectare, în municipiul Fetești. FOTO ISU Ialomița

Salvatorii din cadrul Stației de pompieri Fetești intervin cu mai multe autospeciale de stingere cu apă și spumă, pentru gestionarea unei situații de urgență generată de producerea unui incendiu de vegetație uscată și gunoi, în municipiul Fetești, în zona Spitalului Vechi. În sprijinul acestora a intervenit și un echipaj din cadrul ISU Călărași cu o autospecială de stingere.

Potrivit ISU Ialomița, din cauza condițiilor meteo nefavorabile, cu vânt puternic și uscăciune avansată din cauza caniculei, incendiul s-a extins și la două anexe gospodărești nelocuite.

Pentru limitarea focarelor și pentru ca acestea să nu afecteze comunitatea, Stația de pompieri Fetești a decis suplimentarea personalului, prin creșterea capacității de intervenție.

În acest moment au fost identificate toate focarele ascunse, iar salvatorii acționează pentru lichidarea incendiului. Suprafață de teren afectată de incendiu este de aproximativ 100 de hectare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*