FOTO Un incendiu a izbucnit la o locuință din Țăndărei din cauza unui scurt circuit electric

Pompierii au intervenit și au stins focul înainte ca acesta să se extindă. FOTO ISU Ialomița

În dimineața de 17 mai, pompierii ialomițeni au fost solicitați printr-un apel 112 să intervină la un incendiu izbucnit într-o locuință din Țăndărei, existând și riscul producerii unei explozii.

În jurul orei 8.00, dispeceratul ISU Ialomița a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o casă a unui cetățean din orașul Țăndărei. La locul solicitării s-au deplasat de urgență pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia – Garda de Pompieri Țăndărei, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta în bucătăria casei. Din interiorul acesteia, pompierii au evacuat o butelie de gaze, care prezenta pericol de explozie.

Incendiul a fost localizat și lichidat după aproximativ o oră, fără a se înregistra victime. Au ars mobilierul din bucătărie, bunuri electrocasnice, elemente din starea de fixație a imobilului și s-a deteriorat datorită fumului zugrăveala dintr-un hol și un dormitor.

Pompierii au stabilit că cel mai probabil, incendiul a izbucnit de la un scurtcircuit electric.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*