Bărbat găsit mort într-o fântână, în comuna ialomițeană Miloșești

Bărbat găsit mort într-o fântână, în comuna ialomițeană Miloșești. FOTO ISU Ialomița

Pompierii militari ialomițeni au intervenit sâmbătă, 26 februarie, într-o acțiune de recuperare a unei persoane căzută într-o fântână, la o adâncime de aproximativ 20 de metri, în comuna Miloșești.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, la locul intervenției s-au deplasat de urgență patru echipaje din cadrul Gărzii de intervenție Slobozia, cu o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, o autoscară, un container Multirisc și o ambulanță SAJ Ialomița venită în sprijin.

„Persoana căzută în fântână era un bărbat în vârstă de 37 de ani, care a fost extras cu accesoriile din dotare. Din nefericire, victima nu prezenta semne vitale, fiind constatat decesul de către echipajul SAJ de la locul intervenției”, au transmis reprezentanții ISU Ialomița.

Bărbat găsit mort într-o fântână, în comuna ialomițeană Miloșești. FOTO ISU Ialomița

Cazul a fost preluat de către organele abilitate, care vor cerceta cauzele și împrejurările producerii evenimentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*