FOTO Șase persoane rănite, între care trei copii, în două accidente rutiere petrecute în județul Ialomița. Unul dintre copiii răniți este în vârstă de numai cinci luni

Accident de circulație soldat cu rănirea a trei copii, la ieșire din localitatea Andrășești. FOTO IPJ Ialomița
Accident de circulație soldat cu rănirea a trei copii, la ieșire din localitatea Andrășești. FOTO IPJ Ialomița

Șase persoane au ajuns, luni, la spital, între care și trei copii, unul în vârstă de numai cinci luni, în urma a două accidente rutiere asemănătoare petrecute în județul Ialomița. În ambele situații, șoferii au pierdut controlul volanului, iar autoturismele s-au răsturnat în afara șoselei.

Potrivit polițiștilor ialomițeni, primul accident a avut loc în jurul orei 16.00, pe DN 21A, între localitățile Țăndărei și Bărăganul.

„Din primele verificări a reieșit că, în timp ce un tânăr de 19 ani conducea un autoturism pe DN 21A între localitățile Țăndărei și Bărăganul, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat în afara șoselei. Șoferul și alți doi pasageri au fost răniți și transportați la unități medicale”, au transmis polițiștii ialomițeni.

O oră mai târziu, în jurul orei 17.00, pe DN 2, la ieșire din comuna Andrășești, s-a produs un alt accident de circulație, soldat de data aceasta cu vătămarea corporală a trei copii, unul dintre ei în vârstă de numai cinci luni.

„În timp ce o femeie de 27 de ani conducea un autoturism pe DN 2, la ieșire din localitatea Andrășești către Orboești, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat în exteriorul părții carosabile. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a unui copil de cinci luni, și altor două fete, de 11 și 14 ani, toate victimele fiind preluate și transportate la unități medicale”, au mai precizat polițiștii.

În ambele cazuri se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*