FOTO Două persoane au ajuns la spital după ce s-au răsturnat cu mașina la marginea satului ialomițean Cotorca

Accident rutier în comuna Glodeanu Siliștea, sat Cotorca. FOTO ISU Ialomița

Un bărbat și o femeie au ajuns la Spitalul Municipal Urziceni după ce joi, 8 iulie, s-au răsturnat cu mașina pe un câmp de la marginea satului Cotorca, comuna Glodeanu Siliștea.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, salvatorii de la Detașamentul de pompieri Urziceni au fost solicitați să intervină, în jurul orei 12.10, la un accident rutier, în care a fost implicat un autoturism care s-a răsturnat într-un șanț în afara părții carosabile. La locul evenimentului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, iar în sprijin a venit și un echipaj al SAJ Buzău.

„În urma accidentului au rezultat două victime, conștiente și neîncarcerate, o femeie și un bărbat, care au fost monitorizate de echipajele SMURD și SAJ la locul intervenției. Echipajul SMURD a preluat un bărbat cu vârsta de aproximativ 55 de ani, iar echipajul SAJ o femeie cu vârsta de aproximativ 51 de ani, ambii transportați la Spitalul Municipal Urziceni”, au precizat reprezentanții ISU Ialomița.

Pompierii au asigurat măsuri de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*