Tinerii care se vaccinează împotriva COVID-19 de Ziua Copilului la Slobozia, participă la o tombolă cu premii

În Slobozia funcționeaza două centre de vaccinare împotriva COVID-19. FOTO Primăria Slobozia

Autoritățile locale din Slobozia organizează în perioada 31 mai – 01 iunie un maraton de vaccinare împotriva COVID-19, iar tinerii cu vârste cuprinse între 16 și 25 de ani care se imunizează zilele acestea vor fi înscriși automat la o tombolă cu premii, care va avea loc pe data de 10 iunie.

Premiile pentru tinerii câștigători din Slobozia constau în un laptop, o tabletă și un telefon mobil performante.

Campania de vaccinare anti-Covid-19 este organizată de Instituția Prefectului Ialomița, cu sprijinul Consiliului Județean Ialomița, Direcției de Sănătate Publică Ialomița și al Primăriei Municipiului Slobozia.

Toți cei interesați, indiferent de vârstă, se pot vaccina fără programare la centrele de vaccinare din Slobozia luni, 31 mai, și marți, 01 iunie, centrele de vaccinare fiind deschise până la ora 22.00.

În Municipiul Slobozia funcționează doua centre de vaccinare, anume Centrul nr. 1, situat pe Aleea Băii, nr 13, în incinta sălii de sport și Centrul nr. 2, situat pe strada Gheorghe Lazăr, nr 3, în incinta Centrului pentru Persoane Vârstnice “Răsărit în Amurg”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*