Polițiștii ialomițeni au reținut 11 permise de conducere în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, polițiștii au aplicat peste 270 de sancțiuni contravenționale, au reținut 11  permise de conducere și au constatat 2 infracțiuni.

Potrivit IPJ Ialomița, la data de 19 februarie, peste 70 de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița au acționat, pe raza întregului județ, pentru descurajarea săvârșirii unor fapte antisociale și pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică.

De asemenea au fost organizate filtre rutiere atât în mediul urban cât și rural, pentru identificarea conducătorilor auto care încalcă regulile de circulație, precum și în vederea prevenirii și combaterii principalelor cauze ale producerii accidentelor de circulație.

În ultimele 24 de ore, polițiștii au fost solicitați să intervină la 77 de evenimente, dintre care 72 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112. Au fost sesizate 2 infracțiuni.

Pentru neregulile descoperite, polițiștii au aplicat 270 de sancțiuni contravenționale a căror valoare se ridică la 71.470 de lei.

Ca măsură complementară, polițiștii au reținut 11 permise de conducere și au retras 12 certificate de înmatriculare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*