Primăria Fetești prezintă stadiul lucrărilor la noua autobază și a pavilionului administrativ din cadrul proiectului privind sistemul integrat de transport

Lucrări la un proiect din Fetești. FOTO Primăria Fetești

Primăria Fetești prezintă stadiul lucrărilor la noua autobază și a pavilionului administrativ din cadrul proiectului european „Sistem integrat de transport durabil în Municipiul Fetești”.

Lucrătorii au tasat terenul și au făcut săpăturile pentru hala auto, au confecționat carcasele de armătură pentru fundație, iar acum execută săpăturile pentru noul pavilion administrativ.

În cadrul etapei determinante, reprezentanți din Inspectoratul de Stat în Construcții (ISC) vor verifica, săptămâna viitoare, calitatea armăturii pentru construirea obiectivului de investiții.

Obiectivul general al proiectului “Sistem integrat de transport durabil in Municipiul Fetești” vizează crearea în municipiul Fetești a unui sistem de transport eficient, ecologic, modern și accesibil pentru toate categoriile de locuitori, inclusiv cei cu dizabilități, conducând la reducerea  emisiilor de dioxid de carbon și noxe deversate în atmosferă, reducerea poluării fonice, reducerea congestiei în trafic și creșterea  siguranței rutiere din municipiul Fetesti printr-o abordare integrată care urmărește transferul unei părți semnificative din cota modală de la transportul motorizat cu automobilul personal către transportul public ecologic cu autobuze electrice și către moduri de transport nemotorizate (cu bicicleta si pietonal), precum  și optimizarea fluxurilor de transport prin utilizarea unor elemente moderne de sistem de management de trafic.

Valoarea totală a proiectului este de peste 45 de milioane de lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*