Minivacanță în siguranță alături de jandarmii ialomițeni

FOTO: IJJ Ialomița

Pe timpul minivacanței ocazionate de Sărbătoarea “Adormirea Maicii Domnului”, pentru siguranța comunității și pentru a ne asigura că toate evenimentele din aceste zile libere vor avea loc într-un mediu de ordine, la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița s-a dispus suplimentarea efectivelor care vor fi prezente în zona desfășurării manifestărilor cultural-artistice, sportive și religioase și vor fi intensificate măsurile de ordine impuse de acest sfârșit de săptămână.

Totodată, se vor intensifica măsurile de patrulare în zona gărilor, autogărilor, centrelor comerciale, discotecilor și în piețe, atât independent, cât și în regim mixt, cu structurile de poliție.

În această perioadă vor fi constituite subunități de intervenție care să fie în măsură să intervină pentru soluționarea unor situații deosebite ce pot apărea pe timpul executării misiunilor, dispozitivele de ordine publică având în vedere și prevenirea și combaterea traficului și consumului de substanțe interzise.

Pentru a evita producerea unor incidente, Jandarmeria Ialomița face următoarele recomandări:

  • Adoptați un comportament civilizat și evitați implicarea în conflicte;
  • Acordați o atenție sporită modului de păstrare și asigurare a bunurilor și obiectelor personale;
  • Dacă sunteți însoțiți de copii, aceștia să fie supravegheați cu atenție;
  • Desfășurați activități de picnic doar în zonele special amenajate în acest sens și nu lăsați în urmă resturi menajere;
  • Dacă sunteți martorii unor fapte antisociale, apelați cu încredere la cea mai apropiată patrulă de jandarmi sau la numărul unic de urgență  ֦112ʺ.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*