#CONCURS Câștigă 3 invitații duble la Happy Cinema Slobozia

Happy Cinema Slobozia. FOTO Adrian Boioglu / ILnews
Happy Cinema Slobozia. FOTO Adrian Boioglu / ILnews

Dacă vrei să petreci o seară relaxantă la cinematograf, atunci te așteptăm să participi la acest concurs.

Redacția ILnews oferă șansa cititorilor publicației să câștige 3 invitații duble la Happy Cinema Slobozia. Câștigătorii au la dispoziție 30 de zile pentru a vedea un film din momentul în care își ridică personal invitațiile. Acestea pot fi folosite pentru orice film, la orice oră, cu excepția avanpremierelor și producțiilor din categoria ,,Spectacole”.

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “CDTV” –  https://www.facebook.com/CDtvRomania 
  2. Dai Subscribe / Abonare la canalul de YouTube al publicației lLnews –https://www.youtube.com/c/ILnewsTVși la canalul de Youtube al CD TV – https://www.youtube.com/@CDTVro
  3. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești o altă persoană căreia i-ar plăcea să meargă la film
  4. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 14 februarie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 4 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți! 

ATENȚIE: 

– Va fi luată în considerare o singură intrare în concurs de persoană. Mai multe comentarii NU vă asigură mai multe șanse în tragerea la sorți. 

– Invitațiile sunt nominale și netransmisibile. Participați la concurs doar dacă știți că puteți să mergeți.

Începând cu 22 decembrie 2023, Happy Cinema a inaugurat o nouă locație în Slobozia, aflată în incinta Slobozia Shopping Center, etaj 3. Cinematograful oferă publicului ialomițean ocazia de a se bucura din plin de filmele preferate în cadrul celor 2 săli, dotate cu sisteme de sonorizare Dolby Atmos și proiectoare de ultimă generație cu tehnologie tip laser, ce pot găzdui până la 100 de spectatori.

Happy Cinema este un lanț de cinematografe cu capital 100% românesc, înființat în anul 2012. În prezent deține o rețea de 9 cinematografe la nivel național (București, Focșani, Alexandria, Buzău, Vaslui, Botoșani, Bacău, Bistrița, Slobozia) și unul în Republica Moldova (Chișinău), iar anual, cinematografele Happy Cinema sunt vizitate de peste 400,000 de clienți.

Programul complet al lanțului de cinematografe poate fi consultat pe www.happycinema.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*