FOTO Adolescent de 16 ani, rănit după ce căruța în care era a fost spulberată într-un accident rutier în Movilița

Adolescent de 16 ani, rănit după ce căruța în care era a fost spulberată într-un accident rutier. FOTO IPJ Ialomița

Un adolescent în vârstă de 16 ani, din comuna ialomițeană Movilița, a ajuns la spital, marți după-amiază, fiind rănit după ce căruța pe care o conducea a fost spulberată într-un accident rutier.

Potrivit polițiștilor ialomițeni, din verificările efectuate a reieșit că în timp ce un bărbat de 31 de ani, din Amara, conducea un autoturism pe o stradă din localitatea Movilița, nu ar fi acordat prioritate de trecere într-o intersecție unui atelaj hipo, condus de un băiat de 16 ani din Movilița.

În urma accidentului căruța a fost distrusă iar adolescentul a fost rănit și a fost transportat la Spitalul Municipal Urziceni pentru îngrijiri medicale.

Atât șoferul cât și conducătorul atelajului au fost testați alcoolscop, rezultatul indicând valori negative. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*