Numărul elevilor confirmați cu coronavirus de la reînceperea școlii în județul Ialomița a ajuns la 15

Inspectoratul Școlar Județean Ialomița. FOTO IȘJ Ialomița

Inspectoratul Școlar al Județului Ialomița a anunțat că, de la începerea școlii în format fizic, 15 elevi și trei angajați în unități de învățământ din județ au fost confirmați cu COVID-19.

Astfel, potrivit ISJ Ialomița, la data de 18 februarie situația epidemiologică la nivelul unităților de învățământ din județul Ialomița se prezintă astfel:

Dinamica scenariilor de funcționare a unităților de învățământ preuniversitar din județ se prezintă astfel:

  • Număr de unități școlare aflate în scenariul verde: 81
  • Număr de unități școlare aflate în scenariul galben: 60
  • Număr de unități școlare aflate în scenariul roșu: 4

Situația epidemiologică în școlile din județ se prezintă astfel:

  • Număr clase cu activitate suspendată la data de 18 februarie: 11
  • Număr clase cu activitate suspendată din cauza carantinei zonale: 11 (Școala Gimnazială Malu și Școala Primară Sfântul Gheorghe)
  • Număr elevi confirmați în perioada 8-18 februarie: 15
  • Număr angajați confirmați în perioada 8-18 februarie: 3

Inspectoratul Școlar Județean Ialomița anunță că monitorizează atât dinamica scenariilor de funcționare a unităților de învățământ preuniversitar din județ, cât și situația epidemiologică a acestora.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*