Finanțiștii ialomițeni au colectat, în martie, aproape 100 de milioane de lei la bugetul de stat

Mai mulți bani. FOTO arhivă

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița a realizat, în luna martie a anului 2023, venituri nete la bugetul general consolidat al statului în sumă totală de 98,90 milioane de lei, cu 20,42 milioane de lei mai mult decât în luna martie 2022.

Potrivit AJFP Ialomița, structurată pe bugete, situația veniturilor colectate atât prin conformare voluntare la plată precum și prin măsurile de executare silită, se prezintă astfel:

  • bugetul de stat a înregistrat o sumă colectată în valoare de 36,70 milioane de lei, cu 16,12 milioane de lei mai mult decât în luna a treia anului trecut;
  • la bugetul asigurărilor sociale de stat s-au colectat 43,96 milioane de lei, cu 4,28 milioane de lei mai mult decât în  luna martie a anului precedent;
  • la bugetul asigurărilor pentru șomaj, sumele colectate au fost în cuantum de 1,25 milioane de lei, cu 0,4 milioane de lei  ( 40 mii) mai puțin decât în  luna similara anului 2022;
  • la bugetul Fondului Național Unic de Asigurări de Sănătate, suma încasată s-a ridicat la valoarea de 16,99 milioane de lei, cu 0,42 milioane de lei (42 mii) mai mult decât în perioada analizată a anului 2022.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*