Primăria Fetești începe lucrările de reabilitare și modernizare a străzilor 9 Mai și Petru Rareș

Primăria Fetești începe lucrările de reabilitare și modernizare a străzilor 9 Mai și Petru Rareș. FOTO cu rol ilustrativ

Primarul municipiului Fetești, Laurențiu Șonchereche, a semnat ordinul de execuție a lucrărilor de reabilitare și modernizare a străzilor 9 Mai și Petru Rareș.

Acestea fac parte din proiectul european „Creșterea nivelului educațional prin reabilitarea și modernizarea Școlii Gimnaziale Aurel Vlaicu și a spațiilor publice urbane în Municipiul Fetești”.

Graficul de execuție prevede realizarea terasamentelor, a infrastructurii și structurii celor două străzi, amenajarea trotuarelor, a rigolelor de scurgere și a drumurilor laterale, precum și amenajările pentru siguranța circulației.

Lucrările vor începe săptămâna viitoare, având un termen de execuție de 12 luni. Valoarea acestora este de 4.293.425 lei, iar banii provin de la Uniunea Europeană, de la bugetul de stat și bugetul local.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*