Petrecere privată, stricată de polițiștii din Urziceni

Petrecere privată, întrerupte de polițiștii ialomițeni. FOTO cu rol ilustrativ

Polițiștii din Urziceni s-au sesizat din oficiu în seara zilei de marți, 22 februarie, în jurul orei 21.00, cu privire la faptul că la domiciliul unui bărbat în vârstă de 43 de ani, din municipiul Urziceni, este organizat un eveniment privat (zi de naștere), la care participă mai multe persoane.

Astfel, în incinta imobilului au fost identificate 30 de persoane, care au fost legitimate, iar evenimentul privat întrerupt.

Participanții la petrecere precum și organizatorul evenimentului au fost sancționați contravențional pentru nerespectarea prevederilor Legii nr.55/2020 privind unele măsuri de combatere a pandemiei de COVID-19.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*