Tânăr prins de jandarmi cu un cuțit asupra sa, la ieșirea dintr-un local din Țăndărei

Tânăr prins de jandarmi cu un cuțit asupra sa. FOTO IJJ Ialomița

Un tânăr a fost prins de jandarmii ialomițeni cu un cuțit asupra sa, la ieșirea dintr-un local din Țăndărei.

În cursul zilei de 12 august, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița, în cooperare cu Poliția orașului Țăndărei, au executat o acțiune pentru combaterea faptelor de natură antisocială pe timpul nopții, în zona parcului central al orașului Țăndărei.

Cu această ocazie, a fost identificat un tânăr în vârstă de 31 ani,  asupra căruia, a fost găsit un cuțit cu lungimea de 52 cm, în momentul ieșirii acestuia dintr-un local de alimentație publică.

Jandarmii i-au întocmit celui în cauză actele de sesizare a organelor de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de port sau folosire fără drept de obiecte periculoase, prevazute de art. 372 din Codul Penal, totodată fiind predat lucrătorilor de poliție pentru continuarea cercetărilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*