Expoziția “Salonul de primăvara”, la Muzeul Național al Agriculturii. Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Ialomița și Uniunea Artiștilor Plastici Slobozia

Muzeul Național al Agriculturii. FOTO Facebook Muzeul Național al Agriculturii

Consiliul Județean Ialomița și Uniunea Artiștilor Plastici, filiala Slobozia, Ialomița, organizează “Salonul de primăvara 2024”.

Vernisajul acestei expoziții este programat în 14 martie, de la ora 10.00, la Muzeul Național al Agriculturii din Slobozia.

La Salonul de primăvara vor fi prezenți artiști plastici care aduc în prim-plan ultimele provocări, căutări și realizări artistice, din pictură, grafică, sculptură, ceramică și arte decorative, fiind prezentate publicului lucrări recente și de calitate.

“O astfel de manifestare este, potrivit criticului de artă Ana Amelia Dincă, un bun prilej de diagnoză asupra fenomenului artistic local, care intră în concurență cu cel național, prin toate subtilitățile de limbaj care evidențiază libertatea, imaginația și originalitatea participanților.

Cu implicarea Uniunii Artiștilor Plastici, filiala Slobozia, Ialomița, s-a reușit ca, timp de 24 de ani, arta plastică să fie în centrul atenției publicului, an de an mai numeros și mai interesat”, a declarat Gheorghe Petre, președintele Uniunii Artiștilor Plastici, Filiala Slobozia, Ialomița.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*