Brăilean dat în urmărire națională și internațională, depistat de polițiștii ialomițeni

Investigațiile efectuate de polițiștii din Slobozia au condus la depistarea unui bărbat, pe numele căruia Judecătoria Brăila a emis un mandat de executare a pedepsei de 3 ani și 2 luni de închisoare.

Potrivit IPJ Ialomița, noaptea trecută, în jurul orei 01.00, polițiștii rutieri din Slobozia au depistat, într-o stație de alimentare carburant de pe raza municipiului Slobozia, un bărbat de 38 de ani, din municipiul Brăila, dat în urmărire națională și internațională.

Bărbatul este cercetat pentru săvârşirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere, pe numele acestuia fiind emis un mandat de executare a pedepsei de 3 ani și 2 luni de închisoare.

Bărbatul a fost condus la sediul Poliției Municipiului Slobozia în vederea continuării cercetărilor, acesta fiind ulterior încarcerat în Penitenciarul din Slobozia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*