Acțiune de amploare a polițiștilor ialomițeni la Țăndărei

Acțiune cu efective mărite a polițiștilor ialomițeni în Țăndărei. FOTO cu rol ilustrativ

12 percheziții domiciliare, cartușe de pistoale și articole pirotehnice ridicate de polițiști și 44 de sancțiuni contravenționale. Este bilanțul unei acțiuni de amploare desfășurată pe raza orașului Țăndărei, pentru depistarea și sancționarea faptelor antisociale.

Potrivit IPJ Ialomița, la data de 30 iunie, 77 de polițiști de ordine publică, poliție rutieră, investigații criminale, arme, explozivi şi substanțe periculoase, cu sprijinul luptătorilor de acțiuni speciale și al jandarmilor ialomițeni au desfășurat o razie, în cadrul căreia au fost efectuate percheziții domiciliare ce au vizat documentarea activității infracționale a unor persoane bănuite că ar deține ilegal arme și muniții. În urma descinderilor, polițiștii au ridicat trei cartușe de pistol cu gaz, și 12 articole pirotehnice din categoriile F3 și F4. Bunurile descoperite vor fi expertizate în vederea stabilirii regimului acestora.

În cadrul acțiunii au fost instituite filtre rutiere în principalele intersecții, zone de acces și ieșiri din orașul Țăndărei, precum și controale în centrele comerciale pentru verificarea respectării măsurilor de prevenire a infectării cu virusul COVID-19.

Polițiștii au aplicat 44 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 14.000 de lei, au reținut opt permise de conducere și retrase patru certificate de înmatriculare.

În cadrul activităților, polițiștii au adresat recomandări atât pietonilor cât și conducătorilor auto, cu privire la prevenirea accidentelor de circulație, cât și la conștientizarea riscurilor și consecințelor la care se expun prin nerespectarea normelor rutiere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*