Intersecția străzii Călărași cu strada Depoului din Fetești a fost semaforizată

Semafor în Fetești. FOTO Primăria Fetești

Primăria Municipiului Fetești a finalizat prima etapă a procesului de semaforizare și anume intersecția străzii Călărași cu strada Depoului, în zona piațetei gării.

Au fost montate toate semafoarele planificate pentru această intersecție și sunt puse în funcțiune începând din data de 6 martie, pentru îmbunătățirea condițiilor de trafic atât pentru conducătorii auto cât și pentru pietoni.

Finanțarea acestor lucrări se face de la bugetul local. Participanții la trafic cât și pietoniis sunt rugați să aibă atenția sporită pentru a evita orice incident nedorit.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*