Primăria Fetești continuă lucrările la infrastructura stradală a orașului

Primăria Fetești continuă lucrările la infrastructura stradală a orașului

Primăria municipiului Fetești, prin societatea locală Drumuri Municipale, continuă lucrările la infrastructura stradală. Echipele lucrează simultan în cartierele: Fetești Gară, Fetești Oraș și Coloniști.

Lucrătorii reabilitează trotuarul din apropierea Școlii Gimnaziale Mihai Viteazul – Corp A, de pe strada Eforiei, refac trotuarul de pe strada Plevnei, conturează strada Constantin Brâncoveanu în vederea asfaltării, realizează marcajele trecerilor de pietoni la intersecția străzilor Jandarmeriei – Călărași – Promenadei, profilează, pietruiesc și cilindrează străzile Barierei, Elizeni, Aerodromului, Sălciilor și Alexandru Vlahuță. Ei vor face lucrări similare și pe celelalte străzi din cartierul Coloniști.

De asemenea, lucrători de la Drumuri Municipale Fetești montează indicatoare rutiere în locul celor care lipsesc sau care sunt deteriorate pe străzile Grânelor, Liliacului și Grâușor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*