Trei răniți în urma unui accident rutier petrecut în localitatea Căldărușanca

Trei răniți în urma unui accident rutier petrecut în localitatea Căldărușanca. FOTO: ISU Ialomița

Salvatorii ialomițeni au fost solicitați să intervină, în cursul serii de vineri, 18 noiembrie, în ajutorul victimelor unui accident rutier petrecut în satul Căldărușanca din județul Buzău, în care au fost implicate două autoturisme. Trei persoane au fost rănite în accident și au ajuns la spitale din Urziceni și Buzău.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, evenimentul rutier a avut loc în jurul orei 21.00, iar la fața locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Detașamentului de pompieri Urziceni, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. De asemenea, în sprijin a intervenit și Serviciul Județean de Ambulanță Buzău.

„În urma accidentului rutier au rezultat trei victime, conștiente și cooperante, cu leziuni ușoare. O victimă a fost transportată la Spitalul Municipal Urziceni, iar celelalte două victime au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Buzău”, au transmis reprezentanții ISU Ialomița.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*