Polițiștii ialomițeni, la datorie la festivalul Freeland

Poliția Ialomița ia măsuri de prevenție pentru Festivalul Freeland. FOTO cu rol ilustrativ

Prima noapte de distracție a fost atent supravegheată de zeci de polițiști pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică. Nu au fost înregistrate evenimente negative.

Potrivit IPJ Ialomița, seara trecută activitățile s-au concentrat în special în zona pădurii Peri, unde s-a acționat pentru gestionarea afluxului de persoane, fluidizarea traficului, precum și pentru respectarea măsurilor impuse pentru acest gen de activități.

Din dispozitiv au făcut parte polițiști din cadrul structurilor de ordine publică și rutieră precum și polițiști din alte structuri: investigații criminale, investigarea criminalității economice, luptători de intervenție rapidă și polițiști de la arme, explozivi și substanțe periculoase.

Nu au lipsi nici câinii special antrenați care s-au aflat permanent printre participanți.

Activitățile preventive desfășurate au avut ca scop și prevenirea și conștientizarea efectelor consumului de droguri, riscurile la care se expun consumatorii, dar și recunoașterea semnelor consumului de droguri.

Astfel de activități vor continua și în această seară precum și duminică, în ultima zi a Festivalului Freeland.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*