Dosar penal pentru un adolescent de 17 ani din Slobozia, prins la volanul unei mașini plină cu bunuri furate

Un adolescent în vârstă de 17 ani, din Slobozia, s-a ales cu un dosar de cercetare penală după ce a fost prins de poliţiştii ialomițeni, în trafic, la volanul unui autoturism cu care transporta mai multe bunuri furate.

Potrivit IPJ Ialomița, la sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii din Slobozia au oprit în trafic, pentru control, un autoturism ce avea o deplasare sinuoasă. La volan a fost identificat un minor în vârstă de 17 ani, din municipiul Slobozia, iar în autoturism au mai fost găsiți alți trei pasageri, cu vârste cuprinde între 15 și 19 ani.

De asemenea, în urma controlului efectuat, în habitaclul autoturismului au fost descoperite mai multe bunuri, respectiv unelte electrice şi truse de chei, polițiștii stabilind că acestea ar fi fost sustrase în noaptea de 17/18 februarie dintr-un autoturism ce se afla parcat pe o stradă din municipiul Slobozia. Bunurile identificate au fost ridicate în vederea predării către persoana vătămată.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere” şi „furt calificat”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*