Toate unitățile de învăţământ preuniversitare din Slobozia trec, de miercuri, la cursuri online

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Ialomița a dispus, marți, 27 octombrie, trecerea Ia scenariul 3 de funcționare, pentru toate unitățile de învăţământ preuniversitare de pe raza municipiului Slobozia, pentru o perioadă de 14 zile, începând de miercuri, 28 octombrie.

De asemenea, cursurile față în față au fost suspendate, pentru o perioadă de 14 zile, începând tot de miercuri, la clasa a XII-a A de la Liceul Teoretic “Paul Georgescu” din Țăndărei.

În schimb, tot în ședința CJSU Ialomița s-a aprobat în unanimitate de voturi, propunerea transmisă de ISJ Ialomița privind reluarea cursurilor față în față, începând de miercuri, la Școala Profesională Bordușani.

Rata incidentă cumulată a cazurilor de coronavirus înregistrată în Slobozia în ultimele 14 zile a ajuns la 3,12 la mia de locuitori.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*