Copil de doi ani din Țăndărei, dispărut de acasă, găsit pe un câmp de la marginea orașului

Copil de doi ani din Țăndărei, dispărut de acasă, găsit pe un câmp de la marginea orașului. FOTO: IJJ Ialomița

Un copil de doi ani, din Țăndărei, dat dispărut de acasă, a fost găsit de un jandarm și un polițist pe un câmp de la marginea orașului.

Potrivit IJJ Ialomița, apelul la 112 a fost făcut vineri, 20 ianuarie, în jurul orei 18.00. O mamă speriată sesiza dispariția fiului său de numai doi ani.

„Femeia a explicat că acesta se juca în curtea locuinței din orașul Țăndărei, împreună cu alți copii. La un moment dat, ieșind din casă pentru a-l verifica, a observat ca acesta dispăruse. A încercat să îl găsească, însă fără rezultat”, au precizat reprezentanții IJJ Ialomița.

O patrulă formată dintr-un jandarm și un polițist a pornit în căutarea acestuia. Fiind întuneric, căutările au fost îngreunate, însă după doar 20 de minute copilul a fost găsit în apropierea locuinței. Acesta se afla într-o zonă cu vegetație uscată de pe un teren extravilan, ascuns pe burtă, speriat, dar teafăr, iar la vederea luminilor de la lanternele echipajului, a început să plângă. El a fost preluat și încredințat ulterior familiei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*