Intervenții ale pompierilor ialomițeni la două accidente rutiere petrecut pe șoselele din județ

Accident DJ 203B. FOTO ISU Ialomița

Salvatorii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Ialomița au fost solicitați să intervină luni, 31 mai, în ajutorul victimelor a două accidente rutiere petrecut pe șoselele din județ.

Astfel, potrivit ISU Ialomița, în jurul orei 10.30, pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Slobozia au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD la un accident rutier produs pe DN 21, între municipiul Slobozia și satul Constantin Brâncoveanu, în care au fost implicate două autoturisme care au părăsit partea carosabilă. La locul evenimentului s-a deplasat și un echipaj tip C al SAJ Ialomița – substația Slobozia, venit în sprijin. Din eveniment au rezultat două victime, conștiente și neîncarcerate care au fost monitorizate de echipajele SMURD și SAJ la locul intervenției. După monitorizare, șoferii celor două autoturisme au refuzat transportul la spital.

Accident DN 21.FOTO ISU Ialomița

Ulterior, în jurul orei 11.05, salvatorii din cadrul Detașamentului de pompieri Urziceni au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD la un accident rutier produs între comunele Manasia și Gârbovi, pe DJ 203 B, în care a fost implicat un camion care a părăsit partea carosabilă. Din eveniment a rezultat o victimă, conștientă și neîncarcerată care a fost monitorizată de echipajul SMURD la locul intervenției. După monitorizare, șoferul camionului a refuzat transportul la spital.

În ambele cazuri, pompierii militari au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentelor, precum și sablarea carosabilului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*