Consilierii județeni din Ialomița, convocați, miercuri, în ședință de îndată

Consiliul Județean Ialomița. FOTO G. M.
Consiliul Județean Ialomița. FOTO G. M.

Consiliul Judeţean Ialomița a fost convocat într-o ședință de îndată pentru ziua de miercuri, 12 ianuarie, de la ora 14.00.

Ședința se va desfășura on-line și va avea pe ordinea de zi discutarea și adoptarea a trei proiecte de hotărâre:

  1. proiect de hotărâre privind aprobarea realizării proiectului „Creșterea transparenței, eticii și integrității în cadrul Consiliului Județean Ialomița și a instituțiilor subordonate prin implementarea măsurilor integrate de prevenire a corupției” în vederea obţinerii finanţării prevăzute de Programul Operaţional Capacitate Administrativă 2014-2020 și a cheltuielilor legate de proiect;
  2. proiect de hotărâre privind aprobarea utilizării excedentului bugetului local rezultat la sfârșitul exercițiului bugetar al anului 2021;
  3. proiect de hotărâre privind solicitarea adresată Guvernului României pentru trecerea unor bunuri imobile care compun „Complexul Bora” aflate în proprietatea publică a statului și administrarea Ministerului Finanțelor în proprietatea publică a județului Ialomița.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*