Amplă acțiune a polițiștilor în Bărbulești, Jilavele și Dridu 

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Urziceni și Poliției Orașului Fierbinți-Târg au efectuat o acțiune cu forțe mărite în localitățile Bărbulești, Jilavele și Dridu pentru menținerea ordinii și liniștii publice, prevenirea și combaterea faptelor ilegale și a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere în intervalul orar 14:00 – 17:00 fiind organizate 10 filtre rutiere.

Astfel, polițiștii au legitimat 192 de persoane, au fost verificate 169 de autoturisme și au fost efectuate testări cu aparatele din dotare și cele utilizate pentru depistarea substanțelor psihoactive din organism.

În acest context, au fost aplicate 48 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 25.400 de lei, dintre care 47 de sancțiuni au fost aplicate pentru încălcarea prevederilor O.U.G.nr.195/2002, privind circulația pe drumurile publice.

Ca măsură complementară a abaterilor constatate, polițiștii au retras 3 certificate de înmatriculare.

La acțiune au participat și efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*