Pompierii ialomițeni au intervenit la 60 de misiuni în ultimele 72 de ore

Pompierii au intervenit la un accident rutier. FOTO ISU Ialomița

Pompierii ialomițeni au fost prezenți la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local.

Acordarea de prim ajutor și intervenția în cazul accidentelor rutiere reprezintă doar câteva exemple dintre cele 60 de misiuni desfășurate de salvatorii ialomițeni, în ultimele 72 de ore (02- 04.02.2024).

La nivel județean, 56 de persoane au primit ajutorul echipajelor SMURD.

În perioada de referință, trei echipaje operative din cadrul Detașamentului de pompieri Urziceni au intervenit la un accident rutier, produs în localitatea Coșereni, în care a fost implicat un autoturism. În sprijinul acestora a acționat și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Ialomița. În urma evenimentului rutier două victime, conștiente, cooperante și neîncarcerate au fost evaluate de către echipajele medicale aflate la locul solicitării, ulterior nefiind necesar transportul acestora la unitatea spitalicească.

De asemenea, în data de 02.02.2024, în jurul orei 21:30, Detașamentul de pompieri Urziceni a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD, la un accident rutier produs pe raza municipiului Urziceni, în care a fost implicat un autoturism, în urma căruia o victimă, conștientă și cooperantă a primit îngrijiri medicale la locul solicitării, ulterior nefiind necesar transportul acesteia la spital.

Detașamentul de pompieri Urziceni a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD, pentru gestionarea unei situații de urgență, generată de producerea unui accident rutier, în localitatea Condeești, în care a fost implicat un autoturism ce a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat. În sprijinul acestora a acționat și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Ialomița. În urma impactului a rezultat o victimă, conștientă, cooperantă și neîncarcerată, căreia i-a fost acordat primul ajutor de către echipajele medicale aflate la locul intervenției, ulterior nefiind necesar transportul acesteia la unitatea spitalicească.

În seara zilei de 03.02.2024, în jurul orei 21:30, dispeceratul inspectoratului a fost sesizat cu privire la producerea unui accident rutier, pe raza orașului Fierbinți Târg, în care au fost implicate două autoturisme și nouă persoane.

La locul evenimentului au fost direcționate trei echipaje operative din cadrul Detașamentului de pompieri Urziceni și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Ialomița. În urma impactului a rezultat o victimă conștientă, cooperantă și neîncarcerată, care a fost evaluată și monitorizată de echipajele medicale aflate la locul solicitării, ulterior nefiind necesar transportul acesteia la spital.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*