Pompierii ialomițeni au salvat un cal căzut într-o groapă de doi metri, în Bărcănești

Pompierii au salvat un cal căzut într-o groapă de doi metri, în Bărcănești. FOTO ISU Ialomița

Pompierii din Urziceni au salvat o cabalină căzută într-o groapă cu o adâncime de doi metri.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Ialomița, salvatorii din cadrul Detașamentului de pompieri Urziceni au fost solicitați să intervină în dimineața zilei de vineri, 28 mai, în jurul orei 01.00 în comuna Bărcănești, pentru extragerea unui cal căzut într-o groapă cu o adâncime de aproximativ doi metri.

Animalul a fost scos nevătămat de către pompierii militari și predat în siguranță proprietarului, care le-a mulțumit pentru ajutorul acordat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*