Restricții de circulație în zona Aleea Școlii din Slobozia joi, 10 iunie

FOTO cu rol ilustrativ

Echipe ale Direcției de Administrare a Domeniului Public Slobozia vor desfășura joi, 10 iunie, în intervalul orar 07.30 – 17.00, activități de extragere a arborilor din specia plop în zona Aleea Școlii.

Datorită utilajelor de mari dimensiuni ce vor fi folosite, tronsonul de drum în dreptul blocurilor L4 și L6 respectiv sensul de mers dinspre Strada Mihai Viteazul către Aleea Școlii, la intersecția Strada Decebal cu Strada Mihai Viteazul vor fi închise.

Poliția Locală va asigura măsurile de dirijare și fluidizare a traficului pentru a evita posibilele ambuteiaje.

De asemenea, sunt propuse următoarele rute alternative:

  1. Strada Decebal – Strada Mihai Viteazul – Strada Traian – Strada Viilor – Strada Nordului.
  2. Strada Decebal – Strada Lacului – Șoseaua Nordului – Strada Nordului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*