Bărbat din Slobozia, reținut de polițiștii ialomițeni după ce a furat produse alimentare dintr-un magazin

FOTO cu rol ilustrativ

Polițiștii ialomițeni au identificat un bărbat de 43 de ani, bănuit de comiterea a două infracțiuni de furt. Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița.

Potrivit IPJ Ialomița, polițiștii de investigații criminale din Slobozia au stabilit că, în cursul lunii iunie, bărbatul ar fi sustras mai multe bunuri alimentare, în valoare de 1.000 de lei, dintr-o societate comercială.

În cursul zilei de ieri a fost continuată urmărirea penală față de bărbatul de 43 de ani, din municipiul Slobozia, bănuit de comiterea faptelor, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt. Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia, în vederea probării întregii activități infracționale a acestuia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*