Peste 20 de străzi din Fetești ar putea fi reabilitate cu finanțare prin Programul „Anghel Saligny”

Primăria Fetești începe lucrările de reabilitare și modernizare a străzilor 9 Mai și Petru Rareș. FOTO cu rol ilustrativ

Primăria municipiului Fetești a depus vineri, 5 noiembrie, cererea de finanțare pentru reabilitarea și modernizarea a 23 de străzi în cadrul Programului Naţional de Investiţii „Anghel Saligny”.

Potrivit Primăriei Fetești, valoarea totală a obiectivului de investiții este de 36.048.994 lei (inclusiv TVA) din care 35.251.694 lei au fost solicitați de la Bugetul de stat, diferența urmând a fi suportată din bugetul local. Perioada de implementare a proiectului este de 36 de luni.

În imagine sunt prezentate numele străzilor care fac parte din cadrul acestui proiect intitulat: “Reabilitare și modernizare sistem rutier în municipiul Fetești”.
23 de străzi din Fetești ar putea fi reabilitate cu finanțare prin Programul „Anghel Saligny”

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*