Copiii și părinții din Slobozia vor avea unde să își petreacă timpul în aer liber la sfârșitul stării de urgență

Loc de joacă pentru copii. FOTO Primăria Slobozia

Programul de reabilitare a tuturor locurilor de joacă rezidențiale din municipiul Slobozia se apropie de final. Din cele 34 de locuri de joacă, actuala administrație publică a reușit reabilitarea a 28 dintre ele.

Locurile de joacă, aflate în reabilitare la acest moment, sunt cele din zona Bazinului de Înot și zona Bazar, unde sunt amenajate și spațiile adiacente. Aici, pe lângă jocurile pentru copii se vor mai monta aparate de fitness în aer liber, iar suprafața virană din apropierea bazinului în teren de fotbal. DADP continuă proiectele de reconfigurare a spațiilor verzi și a început plantarea florilor.

Administrația publică locală a înființat și noi locuri de joacă, atât în parcuri, cât și în curtea mai multor unități școlare din oraș.

În prezent sunt în proceduri proiectele de anvergură pentru zonele de recreere, finanțate din fonduri europene – Orășelul Copiilor, Zona Casa Armatei și Ansamblul PECO.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*