Doi tineri au fost răniți într-un accident rutier petrecut în localitatea Borănești. Unul dintre șoferii implicați în evenimentul rutier a fugit de la fața locului

Accident în localitatea Borănești. FOTO IPJ Ialomița

Doi tineri au fost răniți într-un accident rutier petrecut în localitatea Borănești, iar unul dintre șoferii implicați în evenimentul rutier a fugit de la fața locului.

Poliția Municipiului Urziceni a fost sesizată prin apel 112, marți seara, cu privire la faptul că în localitatea Borănești s-a produs un accident de circulație, soldat cu vătămarea corporală a 2 persoane.

“Din verificările efectuate a reieșit că în evenimentul rutier au fost implicate 2 autoturisme, care în urma coliziunii s-au răsturnat, unul în șanțul de pe marginea drumului și cel de-al doilea pe carosabil, lovind și o autoutilitară ce se afla staționată”, a anunțat Poliția Județului Ialomița.

În urma impactului, unul dintre șoferi, un tânăr de 21 de ani din localitatea Borănești și pasagerul din dreapta al aceluiași autoturism, de 22 de ani au fost răniți și transportați la unități medicale din București pentru investigații.

Cel de-al doilea șofer, de 20 de ani, a părăsit locul accidentului fără încuviințarea polițiștilor.

În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*