Consiliul Județean Ialomița a stabilit prețul mediu / tonă de iarbă (masă verde) obținută de pe pajiște, pentru anul 2024

Ședință a Consiliului Județean Ialomița. FOTO Cristina Sîmbeteanu

Consiliul Județean Ialomița a stabilit prețul mediu / tonă de iarbă (masă verde) obținută de pe pajiște, pentru anul 2024, hotărârea urmând să producă efecte de la data de 1 ianuarie.

Consilierii județeni au decis în cea mai recentă ședință a Consiliului Județean Ialomița aprobarea preţului mediu pentru tona de iarbă (masă verde) obţinută de pe pajişte în cuantum de 70,00 lei/tonă pentru anul 2024, în vederea determinării preţului concesiunii/închirierii pentru suprafeţele de pajişte aflate în domeniul public şi privat al comunelor, oraşelor şi municipiilor din judeţul Ialomiţa.

Această hotărâre devine obligatorie și produce efecte de la data de 1 ianuarie 2024.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*