VIDEO Polițiștii ialomițeni au reușit să-l prindă pe tânărul care evadat din sediul Poliției Urziceni

Tânărul de 18 ani, din Iași, evadat pe 24 august din sediul Poliției Urziceni. FOTO IPJ Ialomița

Polițiștii ialomițeni au reușit să-l prindă vineri, 27 august, pe tânărul care evadat în urmă cu trei zile din sediul Poliției Urziceni. Acesta a fost depistat la nici 10 kilometri de Urziceni, pe raza comunei Alexeni.

„În după amiaza zilei de astăzi (vineri, 27 august – n.r.), în jurul orei 16.30, în urma unei ample acțiuni desfășurate, forțele de ordine l-au prins pe tânărul de 18 ani, din județul Iași, care a evadat în data de 24 august din sediul Poliției Municipiului Urziceni. Acesta a fost depistat pe raza localității Alexeni”, au precizat reprezentanții IPJ Ialomița.

Se pare că tânărul se ascundea în casa unor localnici din Alexeni, fiind interceptat și prins în urma unor descinderi ale luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Ialomița și polițiștilor din cadrul Direcției de Investigații Criminale – Inspectoratul General al Poliție Române. El se află în prezent în custodia polițiștilor, cercetările fiind în curs de desfășurare.

În acțiunile de căutare, au fost angrenați peste 100 de polițiști și jandarmi, câine de urmă, fiind primit sprijin aerian din partea Inspectoratului General de Aviație al MAI.

În cursul zilei de marți, 24 august, în jurul orei 17.30, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Urziceni au efectuat activități de cercetare penală într-un dosar penal privind doi tineri, de 17 și 18 ani, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și conducere fără permis, ambii aflați în stare de arest preventiv.

„În timpul cercetărilor, tânărul de 18 ani, din județul Iași, în timp ce se afla în grupul sanitar din cadrul Poliției Municipiului Urziceni, a evadat de sub escortă, părăsind clădirea pe geamul exterior”, au precizat la data respectivă reprezentanții IPJ Ialomița.

Polițiștii au instituit filtre în tot județul, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița fiind angrenate forțe suplimentare de la toate serviciile operative în vederea identificării acestuia. De asemenea, a fost solicitat și sprijinul jandarmilor ialomițeni precum și un câine de urmă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*