Acțiune cu efective mărite a polițiștilor ialomițeni în Fetești și comunele arondate

Acțiune cu efective mărite a polițiștilor ialomițeni în Țăndărei. FOTO cu rol ilustrativ

Zeci de sancțiuni contravenționale au fost aplicate în numai două ore de polițiștii din Fetești, în cadrul unei acțiuni de prevenire a infracționalității stradale, riscului rutier precum și respectarea măsurilor pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.

Potrivit IPJ Ialomița, polițiști din structurile de ordine publică, poliţie rutieră și investigații criminale au desfășurat o acțiune pe raza municipiului Fetești și a celor cinci comune arondate, ce a avut ca scop prevenirea și combaterea oricăror fapte de natură penală sau contravențională, un accent deosebit fiind pus pe verificarea modului în care se respectă prevederile legale instituite pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Pe parcursul activităților au fost controlate în trafic 40 de autovehicule și legitimate 76 de persoane. De asemenea, au fost aplicate 39 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 7000 de lei, fiind reținut un permis de conducere și retrase două certificate de înmatriculare.

Acțiunile de acest gen vor continua și în perioada următoare pe raza județului Ialomița, pentru creşterea gradului de siguranţă şi protecţie pentru cetăţeni, prevenirea şi combaterea infracționalității precum și asigurarea unui climat de ordine publică.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*