Ialomițean prins de polițiști la trei luni după ce a comis un furt de 45.000 de lei

Bărbat din Ilfov, reținut pentru un furt comis într-o piață din Urziceni. FOTO cu rol ilustrativ

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Urziceni au reținut, marți, pe bază de ordonanță, un bărbat de 40 de ani, din comuna Movilița, bănuit că în urmă cu mai bine de trei luni a furat dintr-o societate comercială scule electrice în valoare de aproximativ 45.000 de lei.

Potrivit reprezentanților IPJ Ialomița, în urma unor investigații amănunțite, polițiștii ialomițeni au identificat, marți,  pe raza comunei Movilița un bărbat de 40 de ani, persoană care se sustrăgea de la urmărirea penală.

„În fapt, în noaptea de 27 spre 28 mai, bărbatul ar fi participat la furtul de scule electrice în valoare de 45.000 de lei, din curtea unei societăți comerciale cu sediul în comuna Ștefăneștii de Jos. În baza probatoriului administrat, față de acesta a fost continuată urmărirea penală pentru complicitate la săvârșirea infracțiunii de furt calificat, fiind luată măsura reținerii pe bază de ordonanță pentru 24 de ore”, au precizat sursele citate.

Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul IPJ Ialomița.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*