FOTO Circulație blocată pe Autostrada A2, în urma unui accident rutier petrecut la Fetești

Circulație blocată pe Autostrada A2, în urma unui accident rutier petrecut la Fetești. FOTO DRDP Constanța

Traficul rutier pe Autostrada A2 București – Constanța este blocat la această oră în urma unui accident rutier petrecut în zona stației de taxare de la Fetești.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, accidentul a avut loc la kilometrul 155, pe sensul de mers către litoral. În accident rutier au fost implicate un autoturism și un autotren, iar două persoane au nevoie de îngrijiri medicale. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de intervenție de la ISU Ialomița, iar în ajutor a fost trimis și elicopterul SMURD de la Constanța.

Se estimează ca circulația să fie reluată în 30 – 45 de minute, iar polițiștii recomandă ca rută alternativă A2 km 143 – DN3B Hârșova – DN2A Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*