Iluminatul public din Fetești, modernizat în cadrul unui proiect în valoare de peste un milion de lei

Primarul orașului Fetești, Laurențiu Șonchereche.

Primarul Municipiului Fetești, Laurențiu Șonchereche, a semnat contractul de finanțare pentru proiectul de modernizarea a iluminatului public stradal, susținut de Administrația Fondului de Mediu prin programul “Sprijinirea eficienței energetice și a gestionării inteligente a energiei în infrastructura de iluminat public.”

Proiectul prevede achiziționarea și instalarea a 600 de corpuri de iluminat stradale cu LED precum și achiziționarea și instalarea unui sistem de dimare/telegestiune.

Valoarea totală a proiectului este de 1.187.585,05 lei, inclusiv TVA, contribuția proprie a Municipiului Fetești fiind de 189.986 lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*