Accident rutier în localitatea Balaciu: trei victime au fost transportate la spital

Accident rutier în localitatea Balaciu: trei victime au fost transportate la spital. FOTO: ISU Ialomița

Pompierii ialomițeni au fost solicitați să intervină sâmbătă, 5 august, în localitatea Balaciu, în sprijinul victimelor unui grav accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme. Unul dintre autoturisme a luat foc, însă incendiul a fost lichidat înainte de sosirea forțelor de intervenție.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, la fața locului s-au deplasat salvatorii din cadrul Detașamentului Urziceni, cu trei echipaje, inclusiv o autospecială de descarcerare și o autospecială de stingere cu apă și spumă. De asemenea, la fața locului a intervenit și o ambulanță SMURD pentru a acorda asistență medicală de urgență. În sprijin au intervenit și două ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță Ialomița  și elicopterul SMURD.

Unul dintre autoturisme a fost cuprins de flăcări în urma coliziunii, însă focul a fost stins până la sosirea pompierilor.

Din primele verificări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat, de 55 de ani, din comuna Balaciu conducea un autoturism pe DC 37, dinspre Crăsani către Balaciu, ar fi intrat în coliziune cu un autovehicul condus de un bărbat, de 83 de ani, din municipiul București.

Accident rutier în localitatea Balaciu: trei victime au fost transportate la spital. FOTO: ISU Ialomița

În urma accidentului, au rezultat trei victime, dintre care două erau conștiente și cooperante, iar a treia se afla încarcerată. Echipele de salvatori au acordat primul ajutor medical la locul evenimentului, iar două dintre victime au fost transportate cu ambulanțele Serviciului Județean de Ambulanță Ialomița la Spitalul Municipal Urziceni, pentru continuarea tratamentului medical.

Din cauza stării critice a celei de-a treia victime, a fost necesară intervenția elicopterului SMURD, care a preluat persoana rănită și a transportat-o la o unitate spitalicească din capitală.

Pompierii au luat măsuri suplimentare de prevenire și stingere a incendiilor în zonă, pentru a asigura siguranța tuturor persoanelor implicate în accident și a celor din apropiere.

La rândul lor, polițiștii ialomițeni efectuează în continuare verificări, sub aspectului săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*