Pieton ucis într-un accident rutier pe raza comunei ialomițene Adâncata

Pieton ucis într-un accident rutier pe raza comunei Adâncata. FOTO IPJ Ialomița

Un accident de circulație soldat cu decesul unui pieton s-a produs, luni dimineață, pe raza comunei ialomițene Adâncata.

Potrivit polițiștilor ialomițeni, din verificările efectuate a reieșit că în timp ce un bărbat, în vârstă de 35 ani, conducea un autoturism pe DJ 201A, în interiorul localității Adâncata, ar fi acroșat un pieton de 49 ani, ce se angajase în traversarea străzii pe la colțul unei intersecții. În urma accidentului rutier, pietonul a murit pe loc.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul indicând o valoare negativă. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Ialomița NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*